Tantra Healing

Tantra Cursus Voor Koppels

divider

Een ware transformatie voor het koppel maar ook voor het individu. Naast de gezamenlijke Tantrische ontdekkingstocht krijgt de relaties haar eigen identiteit en visie dat een steviger fundament vormt voor de toekomst. Alles gebeurt in privé sfeer.

Wat houdt een Tantra Cursus Voor Koppels in?

De Tantra cursus voor koppels vertrekt vanuit de authentieke tantra,  gericht op de ervaring van innerlijke harmonie in balans met je omgeving. Vooral voor koppels is dit een interessante formule in de vorm van verschillende privé workshop verdeeld over 3 dagen. Het is een reis door jezelf, ontdekken van je partner en de kracht van jullie relatie.

Hoe verloopt een Tantra Cursus voor Koppels?

divider

Een Tantra cursus voor koppels staat ook in het teken van interactie. Het gaat meer specifiek om verbinding, communicatie en eenheid in onafhankelijkheid. Het hier en nu is daarbij altijd het vertrekpunt.

De cursus is verdeeld over drie dagen en gaat door in het prachtige Italië. Wat kan je precies verwachten?

Intensieve workshops

De cursus is opgebouwd uit 3 verschillende workshops en 3 massage sessies, inclusief het leren geven van een Lingam & Yoni massage, met desgewenst het ervaren van een pure Tantra massage.

Tantrische technieken

Tijdens de Tantra workshops komen verschillende technieken eigen aan de Tantra aan bod. Deze omvatten onder andere geleide meditatie, beweging, communicatie en andere inspiratie.

Inspiratie & co-creatie

Hierna kunnen jullie dan zelf met de ontvangen inzichten en input verder aan de slag. Jullie krijgen alle tools en tips die jullie nodig hebben mee naar huis om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Waarom Een Tantra Cursus als Koppel?

Een startende relatie is fris, onbezonnen en inspirerend. Een langdurige relatie heeft haar uitdagingen. Voor beide is een Tantra koppel cursus ideaal om een visie te ontwikkelen die je relatie door alle ups en downs begeleid wanneer de verliefdheid voorbij is en de liefde in streed.

Er is geen betere manier om je relatie te voeden dan een transformerende Tantra Cursus voor Koppels. Samen heerlijk ontspannen, op een speelse manier verbinden en ontdekken wat Tantra jullie te bieden heeft als koppel.

Tantra Massage Workshop

Verbinding en intimiteit

divider

Een Tantra massage is een wonderbaarlijke manier om je intimiteit te verdiepen. Het gaat om een natuurlijk proces dat zich vanzelf ontvouwt wanneer er overgave is aan de massage. Er is geen kennis noch ervaring nodig om de weldaad van een Tantra massage te ervaren.

aanraking

Aanraking

  • Je ervaart wat het is om bewust aan te raken en aangeraakt te worden.  Verder ontdek je de geheimen van intieme aanraking zodat je met plezier intimiteit met jouw partner kan delen. Daardoor leer je je intiem te verbinden zonder schaamte, taboes of te hoge verwachtingen.
overgave

Overgave

  • Een Tantra massage vindt plaats in verbinding met jezelf. Er doet zich een spel voor van verlangen en weerstanden die je doorbreekt met de focus op de adem, de aanraking en de meditatie. Dit is een natuurlijk proces dat zich vanzelf ontvouwt wanneer er overgave is aan de massage.
energie

Energie

  • Je ontdekt hoe je met energie kan spelen, je adem kan inzetten om een Tantra extase te ervaren. De massage activeert de Kundalini energie in 3 fasen. Je leert hoe je samen een Tantrische wave kan activeren en grenzeloos genot kan ervaren.

De Tantra workshop om een Lingam of een Yoni massage te leren geven is afhankelijk van de ervaring, voorkennis van het koppel en wordt afgestemd op de behoefte van het koppel.

Er is ruimte om te verkennen, je eigen grenzen te ontdekken en die van elkaar. Naast ademhalingstechnieken en Tantra massage technieken zij er ook verbindingsoefeningen die het makkelijk maken een Tantrische Wave te activeren en de innerlijke balans tussen lichaam en geest te herstellen. Deze methodes zorgen ervoor dat je energie opnieuw gaat stromen.

Ervaar de kracht van

Tantra Voor Elke Dag

divider

Als koppel heb je vaak niet meer dan een duwtje in de juiste richting nodig. Een 3-daagse tantra cursus voor koppels laat alles weer stromen waardoor je het verleden kan helen.

Ontdek tijdens verschillende workshops hoe je tantrische technieken kan integreren in je dagelijks leven en je op verschillende vlakken een transformatie zal ondergaan:

Pure liefde

Laat het beeld van de geromantiseerde relatie los en ervaar onvoorwaardelijke liefde.

Pure liefde

De geromantiseerde afhankelijke relatie maakt plaats voor een onvoorwaardelijke, onafhankelijke liefde voor elkaar. Zo komt gelijkwaardigheid en vertrouwen als basis voor je relatie centraal te staan.

Intimiteit

Ga samen op ontdekkingsreis en leg onbewuste patronen bloot die de intimiteit blokkeren.

Intimiteit

Aan de hand van leuke interactieve oefeningen ga je samen op ontdekkingsreis. Zo worden de onbewuste patronen bloot gelegd en op een speelse manier geneutraliseerd.

Passie

Ontdek al spelenderwijs hoe je anders naar jezelf, je relatie en situatie kan kijken.

Passie

Via speelse en verbindende oefeningen leren jullie anders te kijken naar elkaar, jullie relatie en huidige situatie. Daardoor kan je het onbekende omarmen en passie weer toelaten in je leven.

Pure liefde

Laat het beeld van de geromantiseerde relatie los en ervaar onvoorwaardelijke liefde.

Pure liefde

De geromantiseerde afhankelijke relatie maakt plaats voor een onvoorwaardelijke, onafhankelijke liefde voor elkaar. Zo komt gelijkwaardigheid en vertrouwen als basis voor je relatie centraal te staan.

Intimiteit

Ga samen op ontdekkingsreis en leg onbewuste patronen bloot die de intimiteit blokkeren.

Intimiteit

Aan de hand van leuke interactieve oefeningen ga je samen op ontdekkingsreis. Zo worden de onbewuste patronen bloot gelegd en op een speelse manier geneutraliseerd.

Passie

Ontdek al spelenderwijs hoe je anders naar jezelf, je relatie en situatie kan kijken.

Passie

Via speelse en verbindende oefeningen leren jullie anders te kijken naar elkaar, jullie relatie en huidige situatie. Daardoor kan je het onbekende omarmen en passie weer toelaten in je leven.

Ervaar

De essentie van Tantra

divider

Een tantrische relatie opbouwen betekent Tantra integreren buiten de slaapkamer. Daarom is het belangrijk om te leren communiceren op een Tantrische manier zodat Tantra vanuit hartsverbinding vorm kan krijgen.

De basis van een tantrische relatie is het opbouwen van vertrouwen, overgave in het moment, gelijkwaardigheid tussen partners en zuivere intenties. Het contact is hierbij belangrijker dan het doel en biedt het ideale startpunt om het verleden te accepteren en vanuit het hier en nu de toekomst vorm te geven.

Metta-ji staat voor liefdevolle aanraking vanuit het hart. Toegepast op non- verbale en verbale communicatie kunnen we stellen dat Metta-ji ontstaat door liefdevolle aanraking met woorden en daden. We hebben elkaar lief in onze eigen liefdestaal en wanneer we elkaars liefdestaal leren begrijpen versterken we de intimiteit in het dagelijkse leven. Tijdens deze 3-daagse komt dit sterk aan bod. 

tantra cursus voor koppels

Is dit voor ons als koppel?

divider

Deze Tantra cursus voor koppels is ontworpen om jullie relatie te verdiepen en te versterken, ongeacht waar jullie staan in de relatie. Of je nu net begint aan je reis als stel of al jaren samen bent, een Tantra cursus voor koppels biedt handvaten en principes om de relatie te verdiepen.

Overigens is elke Tantra cursus voor koppels uniek omdat elk koppel uniek is. De aanpak wordt dus afgestemd op de behoeften en de verlangens van jullie als koppel.

De transformatie die op slechts die drie dagen plaatsvindt is wonderbaarlijk. Zelfs al zit je in het begin aan de andere kant van de sofa en is één van de twee partners sceptisch, na drie dagen ga je hand in hand naar huis. 

Of het nu gaat over bewuste ontkoppeling, het redden van je huwelijk of over verbinding en ontdekken van tantrische intimiteit. Het resultaat blijft hetzelfde: het hart gaat open, en liefde, vriendschap en romantiek krijgen de juiste plek binnen jullie relatie.

Klanten aan het woord

Testimonials

divider
P. & M. Architect & advocate

Ik stond op het punt om weg te gaan bij mijn vrouw na 20 jaar huwelijk. Op vraag van haar ging ik mee omdat ik wel benieuwd was naar Tantra. We snakten beiden naar genegenheid en intimiteit en waren de weg kwijt naar elkaar. Het is ongelooflijk wat je ontdekt over elkaar in 3 dagen tijd. In de eerste sessie van 3 uur kwamen er muren naar beneden die al meer dan 15 jaar opgetrokken waren. Een hele nieuwe wereld ging open. Het enig wat ik me nu bedenk is hadden we dit maar eerder gedaan. Bedankt Gwendoline, voor deze onvergetelijke reis.

E. & A. Gepensioneerden

Ik wist niet goed wat te verwachten. Ik kwam mee op uitnodiging van mijn man. En had het gevoel ergens in te stappen tegen mijn wil en toch was ik nieuwsgierig. De openheid, begrip en veiligheid heeft me stap voor stap doen ontspannen. Mocht ik kinderen hebben, dan gaf ik een retreat cadeau voor het huwelijk. Super bedankt, Gwendoline. Ik heb het gevoel dat ik een nieuwe man heb. Zalig!

G. & E. Fotograaf

Toch wel heel bijzonder hoe je na een sessie een hele andere kijk krijgt op sex en je relatie. Ik hou zoveel van mijn vrouw, maar was de weg kwijt, Nu begrijp ik haar meer en kan ik door haar ogen naar mezelf kijken. Sex en liefde is iets heel intiems en valt of staat met vertrouwen, daar had ik nooit zo naar gekeken. Het was een verhelderende ervaring, bedankt.

Connecteer met mij tijdens een Zoom call en ontdek of jullie graag samen met mij op reis willen gaan en ervaren hoe tantra je relatie kan helpen helen.

Workshop Bewuste Intimiteit

Bewuste intimiteit is meer dan seks en relaties. Er bestaat een plek waar man en vrouw elkaar begrijpen, aanvullen en elkaar inspireren om de beste versie van elkaar te leren kennen, te ontwikkelen en te zijn.

Ontdek tijdens deze gratis 2 uur durende workshop de basis van een langdurige, gelukkige en vrije relatie bestaat uit vertrouwen, begrip, groei en een gezamenlijke visie.

innige hartsverbinding