Tantra Healing

Tantra Massage

divider

De authentieke Tantra werkwijze staat centraal in elke Tantra massage of sessie en is gericht op healing en transformatie. de ervaring van innerlijke harmonie in balans met je omgeving. Deze kan je slechts realiseren vanuit vertrouwen, gelijkwaardigheid, overgave in het moment en pure intentie zonder doel.

Tantra Massage & Healing

divider

De essentie van een tantra massage is redelijk eenvoudig. Het gaat niet om fysieke interactie, jou en mij of de erotische prikkeling die gepaard gaat met lust en begeerte. Integendeel, het draait om de intense innerlijke gewaarwording, de overgave aan de aanraking zonder de drang naar prestatie. Je laat je dan ook raken in vertrouwen en zonder doel, zonder jagen of verwachtingen. Op deze manier wordt de dualiteit tussen de mannelijke en vrouwelijke energie opgeheven. Hierdoor ontstaat een gelijkwaardige eenheid vanuit het hart en wordt diepe healing mogelijk.

Wat houdt Tantra massage in?

Een Tantra massage is een in elkaar vloeiende serie van helende aanrakingen waarbij elke zone in je lichaam tot ontspanning wordt gebracht, met extra aandacht voor de bekken- en buikstreek. Deze massage gebeurt met neutrale massageolie. Uitzonderlijk kan de ontvanger voor een geklede massage kiezen en past de tantrika de techniek op zijn of haar vraag dus aan. Tijdens de sessie wordt de seksuele energie geactiveerd om totale harmonie van lichaam en geest te creëren en dit zonder erotisch karakter.

Dit alles wil zeggen dat wie je bent of wat je gedaan hebt of overkomen is, op dat moment hoegenaamd niet belangrijk is. De Tantra masseuse/masseur of Tantrika zorgt enkel voor de kanalisatie van de tegenpool in de dualiteit. Zodoende kan het innerlijke proces van harmonisatie plaatsvinden en prana ontstaan.

Als je meer wil weten over de mystieke en diepere achtergrond van Tantra massage, klik dan op één van de onderstaande buttons.

tantra massage

Wat is Mijn Werkwijze?

Als Tantrika schenk ik een ervaring, een moment voor jezelf en functioneer ik als begeleider van dat intiem moment. Om dit mogelijk te maken hanteer ik de basisprincipes uit de non-dualistische Tantra. Het doel is hierbij harmonie in jezelf, balans in je leven en liefdevolle relaties te creëren. Zo kom je vanzelf uit bij de essentie van spiritueel ontwaken. Dit zet je op weg naar een pad van geluk, gezondheid en overvloed. Daarenboven kan dit alles zonder daarvoor de minste inbreuk te maken op de waarden en normen van anderen en je omgeving.

Meest Voorkomende Misverstanden over Tantra massage

Vaak worden erotische en sensuele massages dan ook aangeboden onder de naam Tantra. Hoewel dit tegen het gezond verstand lijkt in te gaan, is dit perfect mogelijk wanneer de essentie van de Tantra centraal staat. We moeten er echter geen tekeningetje bij maken: helaas is dat vaak niet het geval. Het antwoord op de vraag ‘wat is een Tantra massage’ is bijgevolg voor heel wat mensen heel uiteenlopend. Bovendien zijn er nog eens heel wat Tantra-strekkingen die daar een eigen invulling aan geven.

De basis van een echte tantra massage daarentegen is heel eenvoudig en transparant. Het inzetten van eeuwenoude bewezen technieken zorgen namelijk voor het bevrijden van geblokkeerde energie in zowel lichaam als geest. Hieruit volgt dat het bewustzijn kan groeien. Concreet vertaalt zich dat in inzicht en mededogen waaruit wijsheid en onvoorwaardelijke liefde volgen.

Tantra Cursus Voor Koppels

Een startende relatie is fris, onbezonnen en inspirerend. Een langdurige relatie heeft haar uitdagingen. Voor beide is een Tantra koppel cursus ideaal om een visie te ontwikkelen die je relatie door alle ups en downs begeleid wanneer de verliefdheid voorbij is en de liefde in streed.

Er is geen betere manier om je relatie te voeden dan een transformerende Tantra Cursus voor Koppels. Samen heerlijk ontspannen via Tantra massage, en op een speelse manier verbinden en ontdekken wat Tantra jullie te bieden heeft als koppel.

Als je nog meer wil weten over de mystieke en diepere achtergrond van Tantra, klik dan op één van de onderstaande buttons.

Voor Wie Is Tantra Massage Geschikt?

Tantra healing is geschikt voor zowel vrouwen, mannen als koppels (+18j.). Een tantrische massage kan ingezet worden na een drukke dag of om gewoon wat tijd voor jezelf te nemen. Het kan echter ook een zeer laagdrempelige manier zijn om gebeurtenissen te verwerken. Hierbij is er hoegenaamd geen nood aan herbeleving, graven naar oorzaak en gevolg of zware verwerkingsprocessen. Tantra is een eerder aangename manier om het verleden af te ronden en meer te kunnen genieten in het moment. Vooral voor vrouwen is het een fantastische manier om hun vrouwelijkheid te herstellen, zelfvertrouwen op te bouwen en emotionele en mentale wonden te helen. 

hartsverbinding

Ervaar

De Voordelen van Tantra Massage

divider

De beste investering is zonder enige twijfel een investering in jezelf. Als je leven vol geluk en tevredenheid is, heeft dit een rimpeleffect op alle andere aspecten in je leven. Het is vooral ongelooflijk waardevol als het gaat om het ontwikkelen van relaties met jezelf  en andere mensen. Een tantrische massage kan een enorme toegevoegde waarde bieden en slechts één tantrische sessie kan een wereld maken van verschil.

aanraking

Privé Tantrische Massage Retreat

  • Dompel jezelf onder in een all-inclusive ervaring die gegarandeerd je leven zal veranderen. Drie dagen lang geef je je over aan tantrische massages die lichaam, geest en ziel in harmonie brengen. Dit proces leidt gegarandeerd tot krachtige inzichten en doorbraken op elk gebied van je leven. Bovendien is elke retraite uniek omdat mijn persoonlijke benadering erop gericht is jou te dienen als het unieke wezen dat je bent.
overgave

Tantra Koppel Cursus

  • Dompel jezelf als koppel onder in een all-inclusive ervaring die gegarandeerd je relatie en leven zal veranderen. Het is van vitaal belang voor koppels om te kunnen fuseren door middel van een praktijk die de individualiteit van elke partner weerspiegelt. Dit is wat tantrische massage doet, want je ontdekt hoe je tantra massages aan elkaar kunt geven en ontvangen. Als koppel ben en word je heel door elkaar te ondersteunen om lichaam, geest en ziel te harmoniseren. In privé sfeer worden jullie begeleid om elkaar te herontdekken, ongeacht of je een nieuwe of langdurige relatie hebt. Dit proces leidt gegarandeerd tot krachtige inzichten en doorbraken op elk gebied van je relatie en leven.
energie

Privé tantrische workshop

  • Je kunt je inschrijven voor een privé workshop van een hele of een halve dag. Je kunt met z’n tweeën of met een kleine groep van maximaal 6 personen deelnemen. Dit is een flexibele formule aangezien de duur van de workshop kan worden aangepast aan uw behoeften. Dompel jezelf onder in een all-inclusive ervaring die gegarandeerd je leven zal veranderen. Het beoefenen van tantrische massage leidt gegarandeerd tot krachtige inzichten en doorbraken op elk gebied van je leven.

Intensieve workshops

De cursus is opgebouwd uit 3 verschillende workshops en 3 massage sessies, inclusief het leren geven van een Lingam & Yoni massage, met desgewenst het ervaren van een pure Tantra massage.

Tantrische technieken

Tijdens de Tantra workshops komen verschillende technieken eigen aan de Tantra aan bod. Deze omvatten onder andere geleide meditatie, beweging, communicatie en andere inspiratie.

Inspiratie & co-creatie

Hierna kunnen jullie dan zelf met de ontvangen inzichten en input verder aan de slag. Jullie krijgen alle tools en tips die jullie nodig hebben mee naar huis om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Pure liefde

Laat het beeld van de geromantiseerde relatie los en ervaar onvoorwaardelijke liefde.

Pure liefde

De geromantiseerde afhankelijke relatie maakt plaats voor een onvoorwaardeliijke, onafhankelijke liefde voor elkaar. Zo komt geluk en vertrouwen als basis voor je relatie opnieuw centraal te staan.

Intimiteit

Ga samen op ontdekkingsreis en leg onbewuste patronen bloot die de intimiteit blokkeren bloot.

Intimiteit

Aan de hand van leuke interactieve oefeningen gaan jullie samen op ontdekkingsreis. Zo komen de onbewuste patronen die de intimiteit in het heden of in de toekomst beïnvloeden vanzelf naar boven.

Passie

Ontdek al spelenderwijs hoe je anders naar jezelf, je relatie en situatie kan kijken.

Passie

Via speelse en verbindende oefeningen leren jullie anders te kijken naar elkaar, jullie relatie en huidige situatie. Daardoor kan je het onbekende omarmen en passie weer toelaten in je leven.

Privé Tantrische Massage Retreat

Laat het beeld van de geromantiseerde relatie los en ervaar onvoorwaardelijke liefde.

Pure liefde

De geromantiseerde afhankelijke relatie maakt plaats voor een onvoorwaardelijke, onafhankelijke liefde voor elkaar. Zo komt gelijkwaardigheid en vertrouwen als basis voor je relatie centraal te staan.

Intimiteit

Ga samen op ontdekkingsreis en leg onbewuste patronen bloot die de intimiteit blokkeren.

Intimiteit

Aan de hand van leuke interactieve oefeningen ga je samen op ontdekkingsreis. Zo worden de onbewuste patronen bloot gelegd en op een speelse manier geneutraliseerd.

Passie

Ontdek al spelenderwijs hoe je anders naar jezelf, je relatie en situatie kan kijken.

Passie

Via speelse en verbindende oefeningen leren jullie anders te kijken naar elkaar, jullie relatie en huidige situatie. Daardoor kan je het onbekende omarmen en passie weer toelaten in je leven.

Klanten aan het woord

Testimonials

divider
J. Brandweerman

Na een Tantra massage van 3 uur, heb ik geen woorden om het te beschrijven. Ik dacht eerst, hoe doe je dat 3 uur massage. Na anderhalf uur heb ik al een gevoel van totale relaxatie en vredige rust. Ik heb me opengesteld voor de ervaring. Nu denk ik dat een mens dat elke week zou moeten doen. Gwendoline, jouw massages hebben iets speciaals. Maar dat hoor je wel vaker, neem ik aan.

F.S. Administratief coördinator

Iedere keer als ik een nieuwe tantrika op zoek heb ik steeds “iets” te overwinnen en dat was bij Gwendoline niet anders. Maar de vriendelijke, warme ontvangst en haar innemende persoonlijkheid deed dat “iets” ogenblikkelijk verdwijnen. Blijkbaar was er op energetisch niveau ook een soort van herkenning waardoor ze perfect wist hoe ze mij liefdevol mee kon nemen in de voor mij juiste tantrische flow. Twee uur lang verbleef ik in een dimensie die mij op alle gebied heel maakte. In het verleden heb ik al meerder ervaringen gehad met Tantra, van goed tot zeer goed. Deze echter zal mij voor altijd bijblijven als een bijzonder unieke reis, geleid door een zeer ervaren gids.

E.N.

Twaalf sessies met massage heb ik gehad, zeer intens maar ook transformerend. Ik heb mijn leven helemaal omgegooid, ander lief, op het werk en geen pijnkliniek meer. Ik ben vertrokken met een andere andere kijk op het leven, inzichten en voedingstips, Yoga en meditatie en heel de opbouw heeft me de kracht gegeven om verantwoordelijkheid op te nemen, onafhankelijk voor mezelf te kiezen en de juiste mensen toe te laten op mijn pad. Bedankt voor het vertrouwen.

A. Fotograaf

Ik ben alleen gekomen omdat dat ik het moeilijk vond om mijn vrouw mee te brengen. Het ging om mij. En ondanks het feit dat mijn vrouw er niet bij was, is er zoveel gebeurd en heeft mijn relatie adem gekregen. Nu begrijp ik mijn vrouw, heb ik oude patronen van oude relaties doorbroken die de relatie met mijn vrouw overschaduwden. Ik vond het een grote stap, en een behoorlijk bedrag. Maar het is niets in vergelijking met wat ik ontvangen heb. Mijn vrouw en ik hebben elkaar terug gevonden. Er is van scheiding geen sprake meer en ik kan na jaren mezelf zijn in mijn relatie. Het was een ervaring om nooit te vergeten.

Connecteer met mij tijdens een Zoom call en ontdek of jullie graag samen met mij op reis willen gaan.

Workshop Bewuste Intimiteit

Bewuste intimiteit is meer dan seks en relaties. Er bestaat een plek waar man en vrouw elkaar begrijpen, aanvullen en elkaar inspireren om de beste versie van elkaar te leren kennen, te ontwikkelen en te zijn.

Ontdek tijdens deze gratis 2 uur durende workshop de basis van een langdurige, gelukkige en vrije relatie bestaat uit vertrouwen, begrip, groei en een gezamenlijke visie.

innige hartsverbinding