Tantra Healing

TESTIMONIALS

divider

Klanten aan het woord

Testimonials

divider
G. & E. Zelfstandige & admin. medewerker

Toch wel heel bijzonder hoe je na een sessie een hele andere kijk krijgt op sex en je relatie. Ik hou zoveel van mijn vrouw, maar was de weg kwijt, Nu begrijp ik haar meer en kan ik door haar ogen naar mezelf kijken. Sex en liefde is iets heel intiems en valt of staat met vertrouwen, daar had ik nooit zo naar gekeken. Het was een verhelderende sessie, bedankt. G

E. & A. Verpleger

Ik wist niet goed wat te verwachten. Ik kwam mee met mijn mijn op uitnodiging van mijn man. En had het gevoel ergens in te stappen tegen mijn wil en toch was ik nieuwsgierig. De openheid, begrip en veiligheid heeft me stap voor stap doen ontspannen. Mocht ik kinderen hebben, dan gaf ik een retreat cadeau voor het huwelijk. Super bedankt, Gwendoline. Ik heb het gevoel dat ik een nieuwe man heb. Zalig!

A. Fotograaf

Ik ben alleen gekomen omdat dat ik het moeilijk vond om mijn vrouw mee te brengen. Het ging om mij. En ondanks het feit dat mijn vrouw er niet bij was. Is er zoveel gebeurd en heeft mijn relatie adem gekregen. Begrijp ik mijn vrouw, heb ik oude patronen van oude relaties doorbroken die de relatie met mijn vrouw overschaduwde. Ik vond het een grote stap, en een behoorlijk bedrag. Maar het is niets in vergelijk met wat ontvangen heb. Mijn vrouw en ik hebben elkaar terug gevonden. Er is van scheiding geen spraken meer en ik kan na jaren mezelf zijn in mijn relatie. het was een ervaring om nooit te vergeten.

Connecteer met mij tijdens een Zoom call en ontdek of jullie graag samen met mij op reis willen gaan.