Wie Ben Ik?

divider

Hallo, mijn naam is Gwendoline.

 

Al meer dan 30 jaar ben ik bezig met energetisch werk, massages, Yoga, meditatie, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Als kind ontdekte ik mijn talent, waarna ik als tiener op onderzoek ging om mezelf daarin verder te ontwikkelen en vandaag is dat niet anders. Nog steeds verdiep ik mij in het raadsel van het universum en deel ik mijn ervaringen door mensen een moment van verbinding met zichzelf te schenken.

Met passie en aanwezigheid in het moment maken we samen op een luchtige en prettige manier een reis van heling en transformatie. Je ervaart bovendien tijdens de massage totale relaxatie. De weg van de Tantra is voor mij de weg die voorbij de grenzen ligt van verwachtingen van anderen en onze eigen beperkende overtuigingen die ons overschaduwen.

De Tantra toont ons een weg naar innerlijke vrijheid, vreugde en geluk om met anderen te delen.

Wat Doe Ik?

divider

Transformatie en werken met mensen is mijn passie. Het ontwikkelen van leidershap, persoonlijk ontwikkeling and visie vanuit de basis principes van de Tantra maakt een wereld van verschil. Wanneer ik massages geef, is het voor mij een dans met het lichaam zonder structuren of vaste technieken. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Verschillende methoden, technieken en stijlen worden intuïtief ingezet in het moment. Ik kies bewust om online Tantra-coaching en Retreats aan te bieden omdat we op deze manier niet enkel mentaal maar ook emotioneel en fysiek alles kunnen ankeren met een visie op de toekomst. 

Tijdens de sessies komt al mijn levenservaring, kennis en passie voor mensen naar boven. Er is niets waar mijn hart blijer van wordt dan van gelukkige mensen.

Het leven is mijn leraar en de mensen zijn mijn inspiratie om elke dag vrolijk uit bed te stappen en anderen blij te maken. Als er iets is wat ik in mijn diepste dal begrepen heb, is dat we allemaal maar één obstakel hebben en dat is onszelf, de andere is slechts een spiegel. De Tantra heeft mij geholpen om mijn diepste schaduwen, angsten en onzekerheden onder ogen te zien en mijn eigen leven kleur te geven, onafhankelijk van mijn omgeving.

Waar klassieke heling stopt, begint de Tantra. Begeerte en aversie trekken ons weg uit het hier en nu. En het gekke is, we leven nu, elke seconde opnieuw schrijven we geschiedenis en bouwen we aan de toekomst. Waarom dan niet genieten, zelfs wanneer we aan onszelf werken of uitdagingen aanpakken? De levensenergie die vrijkomt is de kers op de taart. Een leven zonder Tantra is voor mij dan ook een leven zonder kleur en daarom deel ik graag deze kennis en ervaring met anderen.

Connecteer met mij tijdens een Zoom call en ontdek of jullie graag samen met mij op reis willen gaan.

Workshop Bewuste Intimiteit

Bewuste intimiteit is meer dan seks en relaties. Er bestaat een plek waar man en vrouw elkaar begrijpen, aanvullen en elkaar inspireren om de beste versie van elkaar te leren kennen, te ontwikkelen en te zijn.

Ontdek tijdens deze gratis 2 uur durende workshop de basis van een langdurige, gelukkige en vrije relatie bestaat uit vertrouwen, begrip, groei en een gezamenlijke visie.

innige hartsverbinding