Tantra Healing

Yoni Massage

divider

Een Yoni massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanrakingen de vrouw opnieuw in haar veiligheid, zelfvertrouwen en kracht zet. Dit alles vindt plaats zonder verwachting of enige vorm van interactie. Je gentiet gewoon van een moment met jezelf, vrij van oordeel of beperkingen.

Yoni Massage & Healing

divider

De essentie van een tantra yoni healing massage is redelijk eenvoudig. De heling van de Yoni massage vertaalt zich als een intense innerlijke gewaarwording, als overgave en het balanceren van je energie. Je laat je dan ook raken in vertrouwen en zonder doel, zonder jagen of verwachtingen. Op deze manier wordt de dualiteit tussen de mannelijke en vrouwelijke energie opgeheven waardoor een gelijkwaardige eenheid ontstaat vanuit het hart. Door je mannelijke en vrouwelijke energie te balanceren maak je weer verbinding met je essentie.

Wat is een Yoni massage?

Een Yoni massage is een vorm van tantra massage waarbij helende aanrakingen diepe ontspanning in elke zone van het lichaam brengen. Het Sanskrietwoord "Yoni" verwijst naar het vrouwelijke geslachtsdeel. Tijdens de massage wordt dus extra aandacht aan de vagina besteed. Gebruik van neutrale massageolie wordt sterk aanbevolen. Daarnaast activeert de massage de seksuele energie  voor totale harmonie van lichaam en geest.en stimuleert ze zo de vrouwelijkheid en innerlijke wereld.

tantra massage

Mijn werkwijze

Als Tantrika schenk ik een ervaring, een moment voor jezelf en functioneer ik als begeleider van dat intiem moment. Om dit mogelijk te maken hanteer ik de basisprincipes uit de non-dualistische Tantra. Het doel is hierbij harmonie in jezelf, balans in je leven en liefdevolle relaties te creëren. Zo kom je vanzelf uit bij de essentie van spiritueel ontwaken. Dit zet je op weg naar een pad van geluk, gezondheid en overvloed. Daarenboven kan dit alles zonder daarvoor de minste inbreuk te maken op de waarden en normen van anderen en je omgeving.

Tantra Cursus voor Koppels

Een startende relatie is fris, onbezonnen en inspirerend. Een langdurige relatie heeft haar uitdagingen. Voor beide is een Tantra koppel cursus ideaal om een visie te ontwikkelen die je relatie door alle ups en downs begeleid wanneer de verliefdheid voorbij is en de liefde in streed.

Er is geen betere manier om je relatie te voeden dan een transformerende Tantra Cursus voor Koppels. Samen heerlijk ontspannen via Tantra en Yoni massage, op een speelse manier verbinden en ontdekken wat Tantra jullie te bieden heeft als koppel.

Voor wie is een Yoni massage geschikt?

Yoni massage is geschikt voor vrouwen(+18j.). Een Yoni massage kan ingezet worden na een drukke dag of om gewoon wat tijd voor jezelf te nemen. Het kan echter ook een zeer laagdrempelige manier zijn om gebeurtenissen te verwerken. Hierbij is er hoegenaamd geen nood aan herbeleving, graven naar oorzaak en gevolg of zware verwerkingsprocessen. Tantra is een eerder aangename manier om het verleden af te ronden en meer te kunnen genieten in het moment. Vooral voor vrouwen is het een fantastische manier om hun vrouwelijkheid te herstellen, zelfvertrouwen op te bouwen en emotionele en mentale wonden te helen

hartsverbinding
yoni massage

Yoni of vagina massage?

Net zoals er vaak verwarring heerst over het verschil tussen een Lingam of penis massage, kan er ook een fout begrip ontstaan over de aard van een Yoni massage. Hoewel het natuurlijk ook gaat om genieten heeft een yoni of lingam massage hoegenaamd niets te maken met een erotische massage met ‘happy end’. Verder is het bewustzijnsproces heel essentieel bij de ervaring van onze emoties ongeacht hun aard. Dit houdt in dat we er geen betekenis aan geven, ze onderdrukken of er een oorzaak voor trachten te vinden.

De rol van de Tantrika

divider

Het ligt voor de hand dat de Tantrika in dit hele gebeuren een belangrijke rol vervult. Hij of zij schept een veilige ruimte voor de massage en creëert zo een aantal belangrijke randvoorwaarden voor een goede Yoni massage. Door zijn of haar zorgzaamheid en inbreng kan het lichaam zijn natuurlijke ritme volgen en wordt meditatieve inleving mogelijk.

Het is daarnaast niet ongebruikelijk of vreemd dat een Yoni massage meestal gegeven wordt door een vrouw. Het schept namelijk vaak een verbondenheid die zeer veilig en vertrouwd aanvoelt. Hierdoor kan het proces van overgave soms makkelijker plaatsvinden. Het is trouwens zo dat dit proces nog verder versterkt wordt door herhaling van de massage.

aanraking

Privé Tantrische Massage Retreat

  • Dompel jezelf onder in een all-inclusive ervaring die gegarandeerd je leven zal veranderen. Drie dagen lang geef je je over aan tantrische massages die lichaam, geest en ziel in harmonie brengen. Dit proces leidt gegarandeerd tot krachtige inzichten en doorbraken op elk gebied van je leven. Bovendien is elke retraite uniek omdat mijn persoonlijke benadering erop gericht is jou te dienen als het unieke wezen dat je bent.
overgave

Tantra Koppel Cursus

  • Dompel jezelf als koppel onder in een all-inclusive ervaring die gegarandeerd je relatie en leven zal veranderen. Het is van vitaal belang voor koppels om te kunnen fuseren door middel van een praktijk die de individualiteit van elke partner weerspiegelt. Dit is wat tantrische massage doet, want je ontdekt hoe je tantra massages aan elkaar kunt geven en ontvangen. Als koppel ben en word je heel door elkaar te ondersteunen om lichaam, geest en ziel te harmoniseren. In privé sfeer worden jullie begeleid om elkaar te herontdekken, ongeacht of je een nieuwe of langdurige relatie hebt. Dit proces leidt gegarandeerd tot krachtige inzichten en doorbraken op elk gebied van je relatie en leven.
energie

Privé tantrische workshop

  • Je kunt je inschrijven voor een privé workshop van een hele of een halve dag. Je kunt met z’n tweeën of met een kleine groep van maximaal 6 personen deelnemen. Dit is een flexibele formule aangezien de duur van de workshop kan worden aangepast aan uw behoeften. Dompel jezelf onder in een all-inclusive ervaring die gegarandeerd je leven zal veranderen. Het beoefenen van tantrische massage leidt gegarandeerd tot krachtige inzichten en doorbraken op elk gebied van je leven.

Intensieve workshops

De cursus is opgebouwd uit 3 verschillende workshops en 3 massage sessies, inclusief het leren geven van een Lingam & Yoni massage, met desgewenst het ervaren van een pure Tantra massage.

Tantrische technieken

Tijdens de Tantra workshops komen verschillende technieken eigen aan de Tantra aan bod. Deze omvatten onder andere geleide meditatie, beweging, communicatie en andere inspiratie.

Inspiratie & co-creatie

Hierna kunnen jullie dan zelf met de ontvangen inzichten en input verder aan de slag. Jullie krijgen alle tools en tips die jullie nodig hebben mee naar huis om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Pure liefde

Laat het beeld van de geromantiseerde relatie los en ervaar onvoorwaardelijke liefde.

Pure liefde

De geromantiseerde afhankelijke relatie maakt plaats voor een onvoorwaardeliijke, onafhankelijke liefde voor elkaar. Zo komt geluk en vertrouwen als basis voor je relatie opnieuw centraal te staan.

Intimiteit

Ga samen op ontdekkingsreis en leg onbewuste patronen bloot die de intimiteit blokkeren bloot.

Intimiteit

Aan de hand van leuke interactieve oefeningen gaan jullie samen op ontdekkingsreis. Zo komen de onbewuste patronen die de intimiteit in het heden of in de toekomst beïnvloeden vanzelf naar boven.

Passie

Ontdek al spelenderwijs hoe je anders naar jezelf, je relatie en situatie kan kijken.

Passie

Via speelse en verbindende oefeningen leren jullie anders te kijken naar elkaar, jullie relatie en huidige situatie. Daardoor kan je het onbekende omarmen en passie weer toelaten in je leven.

Privé Tantrische Massage Retreat

Laat het beeld van de geromantiseerde relatie los en ervaar onvoorwaardelijke liefde.

Pure liefde

De geromantiseerde afhankelijke relatie maakt plaats voor een onvoorwaardelijke, onafhankelijke liefde voor elkaar. Zo komt gelijkwaardigheid en vertrouwen als basis voor je relatie centraal te staan.

Intimiteit

Ga samen op ontdekkingsreis en leg onbewuste patronen bloot die de intimiteit blokkeren.

Intimiteit

Aan de hand van leuke interactieve oefeningen ga je samen op ontdekkingsreis. Zo worden de onbewuste patronen bloot gelegd en op een speelse manier geneutraliseerd.

Passie

Ontdek al spelenderwijs hoe je anders naar jezelf, je relatie en situatie kan kijken.

Passie

Via speelse en verbindende oefeningen leren jullie anders te kijken naar elkaar, jullie relatie en huidige situatie. Daardoor kan je het onbekende omarmen en passie weer toelaten in je leven.

Ervaar

De Voordelen van een Yoni Massage

divider

De beste investering is zonder enige twijfel een investering in jezelf. Als je leven vol geluk en tevredenheid is, heeft dit een rimpeleffect op alle andere aspecten in je leven. Het is vooral ongelooflijk waardevol als het gaat om het ontwikkelen van relaties met jezelf  en andere mensen. Een Yoni massage kan een enorme toegevoegde waarde bieden en slechts één tantrische kan een wereld maken van verschil.

Klanten aan het woord

Testimonials

divider
I. Marketingassistente

Toen ik de eerste keer binnenkwam, wist ik niet wat ik moest denken of verwachten. Na vijf minuten was ik blij dat ik gekomen was. De eerste sessie ben ik op het einde pardoes in slaap gevallen. Gelukkig was ik laatst en kon ik rustig blijven liggen. Zonder woorden, in drie sessies heb ik een oud trauma geplaatst, achter me gelaten en mijn leven een nieuwe richting gegeven. Erover praten kon ik niet dus koos ik voor massage. Super bedankt voor deze ervaring,

A. Onderneemster

Ik heb al verschillende tantrische massages gehad. Maar meestal was het niet wat ik nodig had. Ik ben niet op zoek naar erotiek, maar naar een veilige omgeving waar ik mezelf kan ontdekken. Na een sessie van 2 uur en een verhelderend warm gesprek voel ik me weer helemaal Zen. Het is toch bijzonder wat het doet met een mens. Alles is weer helder en in verbinding. Zalig!

E. Studente

Ik had er veel over gehoord en gelezen, maar nog nooit gedaan. Met schaamte en onzekerheid heb ik de stap gezet. Wauw, een hele wereld dat open gaat. Girl power ten top. Thanks!

Connecteer met mij tijdens een Zoom call en ontdek of jullie graag samen met mij op reis willen gaan.

Workshop Bewuste Intimiteit

Bewuste intimiteit is meer dan seks en relaties. Er bestaat een plek waar man en vrouw elkaar begrijpen, aanvullen en elkaar inspireren om de beste versie van elkaar te leren kennen, te ontwikkelen en te zijn.

Ontdek tijdens deze gratis 2 uur durende workshop de basis van een langdurige, gelukkige en vrije relatie bestaat uit vertrouwen, begrip, groei en een gezamenlijke visie.

innige hartsverbinding